OULUNSALON YMPÄRIAJO (23.5.2009)
 
 
RAPORTTI OULUNSALON YMPÄRIAJOSTA:

Kauden ensimmäinen juniorivauhtinen retkiajo ajettiin Oulunsalossa, mukavan kesäisessä säässä. Onneksi säätietojen lupaama vesisade ei ehtinyt tähän retkiajoon. Lähtöpaikkana oli jo perinteiseksi muodostunut Pitkäkankaan Koulun parkkipaikka. Lähtöpaikalle saapui 7 iloista pyöräilijää. Tällä kertaa kaikilla oli maastopyörät. Alkumatkan ajoimme pyöräteitä Pitkäkankaan päähän josta jatkoimme hiekkateitä pitkin hiukan teknisemmälle kisakankaalle vievälle ojanvarsipolulle. Kisakankaalta jatkoimme papinjärven rantapolkuja uimarannalle.Jo edellisestä retkiajosta tuttu huoltokolmikko oli saanut apuvoimia. He olivat järjestäneet uimarannalle mahtavat tarjoilut, oli mehua, pullaa, kahvia ja tietenkin makkaranpaistomahdollisuus.

Taukopaikalta ajelimme lentokentän aidan vierustan polkuja pitkäkankaan koulun parkkipaikalle. Matkamittariin tuli 12 km ja aikaa kului taukoineen n.2 tuntia.

Kiitos kaikille mukana olleille mukavasta pyöräretkestä.

 
 
 
 
JUNNULENKKI 26.9.2009
 
 
RAPORTTI: JUNNULENKKI 26.9.09

Kauden toinen juniorivauhtinen retkiajo ajettiin Kempeleessä. Kunnantalon pihalla sijaitsevalle parkkipaikalle kokoontui kahdeksan maastopyöräilijää, mukana oli niin tuttuja kuin uusiakin kasvoja.

Jarin suunnittelema ja vetämä reitti kulki Kokkokankaan ja Köykkyrin kautta Mourunkijärvelle. Mourunkijärvelle oli järjestetty huoltopiste makkaranpaisto mahdollisuuksineen päivineen. Reilun tauon jälkeen matka jatkui eri reittiä takaisin Köykkyriin, jossa ajoimme vanhaa kisarataa laskettelurinteen huipulle saakka. Hetken aikaa maisemia ihailtuamme polkaisimme kunnantalolle pyöräteitä pitkin. Matkaa tuli taitettua reilu 24 km ja aikaa taukoineen kului n.2h.